Joop van Beek - Welkom in de wereld van het Ultra-fietsen!

08 Lentegevoel

Heb je dat gevoel ook wel eens? Het gevoel dat de lente in de lucht zit! Afgelopen woensdag overkwam mij dat. 's Ochtends was ik nog met de trein naar het werk gegaan. Maar hoe langer de dag duurde en ik naar buiten keek, hoe meer mij het gevoel bekroop dat de lente in aantocht is.

Laatst aangepast (zondag 28 februari 2010 16:47)

Lees meer...

 

(N)ijs in Tabor

Winter 2005. 's Werelds beste veldrijder, Sven Nijs, wordt wereldkampioen cyclocross. Voor de eerste keer en volgens kenners niet voor de laatste keer.                                                                                                      

Herfst 2005. Joop van Beek keert terug van een succesvol plezierritje door Frankrijk van 4000 kilometer en wordt na afloop van de Shimanoveldrit in Harderwijk gehuldigd, samen met de winnaar van die veldrit. Inderdaad, samen met Sven Nijs

Laatst aangepast (donderdag 04 februari 2010 19:09)

Lees meer...

 

07 Gaat het verstand zegevieren?

Al jaren ben ik naast mijn favoriete sport het wielrennen ook liefhebber van de voetbalsport. Trouwens van veel sporten mag ik graag naar samenvattingen kijken. Naarmate er steeds meer voetbalwedstrijden op de TV komen ebt de interesse wel wat weg. Maar van een echt goede wedstrijd kan ik intens mee genieten. Jammer genoeg weet je nooit helemaal zeker wanneer een wedstrijd echt mooi zal worden.

Laatst aangepast (dinsdag 02 februari 2010 09:37)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
De nieuwe website vind ik