Joop van Beek - Welkom in de wereld van het Ultra-fietsen!

04 Jammer

Afgelopen weekend waren in veel landen de nationale kampioenschappen veldrijden. Zo ook in België en Nederland. Wie 's avonds op de Belgische TV de wedstrijd heeft gezien en na afloop de commotie die weet wat er zich heeft afgespeeld. (In column 2 heb ik dit ook aangehaald) 

 

Laatst aangepast (vrijdag 22 januari 2010 07:50)

Lees meer...

 

03 Six days, een smetje?

De zesdaagse van Rotterdam. Op de slotavond van de zesdaagse hebben we weer eens genoten van een stuk pure wielersport.
Het was al weer enige tijd geleden dat ik een zesdaagse bezocht. De laatste was, denk ik Alkmaar of Amsterdam. (is er eigenlijk wel één geweest in Alkmaar?)
 

Laatst aangepast (vrijdag 22 januari 2010 07:50)

Lees meer...

 

02 Sportiviteit

02   Sportiviteit

12 januari 2009

Al jarenlang wordt door verschillende voetbalsupporters met een scheef oog gekeken naar de wielersupporters. Daar waar het op de voetbalvelden regelmatig uit de hand loopt, kan men bij het wielrennen tot dicht op de sport komen en geeft dit zelden aanleiding tot vandalisme.
Zo ook bij de vele veldritwedstrijden die met name in België drommen publiek trekken. Daar ik de organisatie van een internationale veldrit in Nederland van nabij heb meegemaakt weet dat wanneer er daar een grote publieke belangstelling is deze vaak terug is te voeren naar de aanhang van een Belgische wielrenner.

 

Laatst aangepast (zondag 17 januari 2010 20:01)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
De nieuwe website vind ik