Joop van Beek - Welkom in de wereld van het Ultra-fietsen!

01 Een nieuw begin!

01     Een nieuw begin!

In alle opzichten wordt 2010 een nieuw begin!
Raymond van der Jagt heeft voor een mooie site gezorgd. Aan mij om voor de nodige content te zorgen en een nieuw begin met deze site te maken.
Na het wereldrecord van vorig seizoen had ik het voornemen om te stoppen, doch de wielermacrobe stak alras zijn kop weer op. Voor het komend seizoen staan er zo al weer een drietal uitdagende evenementen op het programma. Daarnaast de nodige brevetten om goed in vorm te komen. Maar deze zijn ook nodig om voor 2011 startgelegenheid te krijgen bij Parijs-Brest-Parijs.

Laatst aangepast (zaterdag 09 januari 2010 19:33)

Lees meer...

 

52 Overpeinzing!

Overpeinzing!

Zo aan het einde van het seizoen met de feestdagen achter de rug en een heel nieuw jaar voor de boeg, wil je wel eens overdenken wat er zoal het afgelopen jaar is gebeurd. En dat is voor mij heel veel geweest. Het online kunnen zetten van een heel nieuwe site (met veel dank daarvoor aan Raymond) heeft voor mij alles nog eens extra naar boven gehaald.

Laatst aangepast (zaterdag 02 januari 2010 18:29)

Lees meer...

 

Sportman van het jaar 2009

Joop lanceert vlak voor de kerstkalkoen het lumineuze plan om de schrijver van de dagelijkse verslagen tijdens zijn 10.000 kilometer lange wereldrecordtocht een eigen columnhoekje op deze verfrissende site te geven. Wel, dat idee heb ik innig omarmd. Hopelijk doen jullie dat ook, het mag ook iets minder innig natuurlijk.

Wat kunnen jullie van mij verwachten? Wel, alles wat wielergerelateerd in mij opkomt en met jullie wil delen. Dat zal met een vleugje humor zijn, soms met wat prikkelende teksten (het blijft een column, nietwaar?) maar altijd met respect naar anderen toe.

Laatst aangepast (zaterdag 16 januari 2010 14:12)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
De nieuwe website vind ik