Joop van Beek - Welkom in de wereld van het Ultra-fietsen!

HIER IS 'T IE DAN!

Vaste bezoekers maar ook de onregelmatige bezoeker hebben de laatste weken kunnen constateren dat mijn site voor een tijdje off line was. De reden heb ik in het gastenboek aangegeven, dus dat kan ik nu wel achterwege laten.

Maar ik ben er trots op dat aan de vooravond van Kerstmis we de nieuwe site online hebben kunnen zetten. We, dat is hoofdzakelijk Raymond van der Jagt die de site in elkaar heeft gezet en nu nog wat onderdelen, zoals hij dit noemt, aan het 'fine tunen' is.

Laatst aangepast (maandag 28 december 2009 15:57)

Lees meer...

 

Brevetten in NL 2010

dag datum waar km tijd Richting / naam

zondag 14-mrt Maastricht 200 8:00 Rondom Aken

zaterdag 20-mrt Zwolle 200 9:00 Boss'n, Bult'n & 'n Diek

zaterdag 27-mrt Ossendrecht 200 8:00 Brabant

Laatst aangepast (zaterdag 26 december 2009 21:21)

Lees meer...

 

51 - Stand van zaken

Regelmatig word ik gevraagd naar de stand van zaken met betrekking tot de erkenning van Guinness voor het wereldrecord 'Fastest time to cycle 10.000 km.'

Jammer genoeg moet ik zeggen dat dit nog steeds niet is gerealiseerd. In eerste instantie heeft het lang geduurd voordat de eerste documenten waren opgestuurd. Drie maanden na het vestigen van het record waren alle documentern, foto's en video's bij elkaar en door de notaris van een origineel stempel en waarborg voorzien. Nadat dit zowel in papieren als in digitale vorm was opgestuurd kreeg ik na enige dagen de melding dat het ontvangen was. Ik kreeg toen twee keuzes:

Laatst aangepast (zaterdag 26 december 2009 15:34)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
De nieuwe website vind ik