Joop van Beek - Welkom in de wereld van het Ultra-fietsen!

Een verrassing

Zo stuit je tijdens je werkzaamheden nog eens op leuke verrassingen. In de digitale nieuwsbrief welke ik elke dag in mijn mailbox vind om van daaruit nieuwsberichten te selecteren voor de organisatie trof ik dit wel heel verrassende bericht.

Laatst aangepast (donderdag 24 december 2009 19:22)

Lees meer...

 

50 - Inspiratie opgedaan

Een opvallend bericht vandaag in de krant. In Noordlaren hebben zowel Jan Maarten Heideman als Maria Sterk de marathon op natuurijs gewonnen. Wie mijn recordpoging afgelopen zomer heeft gevolgd weet dat beiden, ik meen op vrijdag 19 juni met mij zijn meegefietst.

Onderweg hebben wij leuk met elkaar kunnen praten en ik ben ook nog met hen op de foto gegaan. Ik grapte toen tegen Maria dat ik het leuk vond om met een echte topsporter op de foto te gaan, waarop zij antwoordde dat ik in haar ogen toch ook een echte topsporter ben.

Laatst aangepast (vrijdag 25 december 2009 10:49)

Lees meer...

 

49 - Sneeuw en de NS

Het is in deze tijd natuurlijk niet zo moeilijk om af te geven op de Nederlandse Spoorwegen. De weersomstandigheden maken het hen niet makkleijk om goed hun treinen te laten rijden en ze hebben natuurlijk gelijk dat je eht Nedelandse treinennet niet kunt vergelijke met b.v. het Russische warmisschien om de honderd kilometer eens en wissel is en war twe treinen per dag langs komen. Om het een beetje te chargeren.

Laatst aangepast (woensdag 23 december 2009 14:44)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
De nieuwe website vind ik