Joop van Beek - Welkom in de wereld van het Ultra-fietsen!

35 - Safaridag Spieren voor Spieren

Zondag 6 september organiseerde de stichting Spieren voor Spieren een safaridag in de Beekse Bergen voor gehandicapte kinderen, sponsoren en genodigden. Daar zijn diverse outdoor-activiteiten georganiseerd waar de kinderen op instuifbasis aan kunnen deelnemen. Voor ons als genodigde ook een unieke gelegenheid om te zien en te ervaren waar de gelden waarvoor wij ons hebben ingezet, aan worden besteed.
Wij, de vrijwilligers van de actie Spieren voor Spieren 10.000 km. die van de gelegenheid gebruik maken, zijn Ad Huizer en Chris van Beem jr.van het comité. Greetje Schra de sportmasseuse, Johanneke Vis en Ruben (Johanneke fietste niet alleen mee, wat zij allemaal gedaan heeft weet ik niet. Ik zag haar altijd, op de fiets, in de tent, achter het stuur van de bus, op de hoek bij Halfweg :-)). Jan Martien van de Wetering met zijn gezin, Jan Martien heeft vaak, heel vaak met mij mee gefietst en was voor mij een moment van relativatie. Anita Vestering en Pamela Visser en het 'promotieteam' Louise, Luna en Maxime! Ook Anita was een soort duvelstoejager. Op de eerste zondag door Folkert Visser uit bed gebeld om mij te komen masseren en dit nog gedaan heeft ook. Om daarna ook als chauffeur, verkeersregelaar, meefietser maar vooral ook als creatief genie voor menig ludiek en ontroerend moment heeft gezorgd. En mijn zoon Sander die ook veel heeft bijgedragen in de tent of onderweg op de fiets en thuis op de PC!

Laatst aangepast (vrijdag 11 december 2009 12:13)

Lees meer...

 

32 - Doorgezet

De bevindingen van de vorige column zijn doorgezet. Het gewicht neemt weer toe. De conditie verbetert. Het weer is nog steeds mooi, dus neemt het fietspatroon ook weer hand over hand toe. Wat niet door moet zetten is het eetpatroon. Het gewicht is weer stijgend, opletten geblazen.

Laatst aangepast (vrijdag 11 december 2009 12:14)

Lees meer...

 

33 - Eneco Tour

Zes hoog vanuit het raam kijkend zie ik een druilerig regentje. Een blik op buienradar stemt mij ook al niet vrolijk. Vanmiddag start de afsluitende tijdrit van de Eneco Tour in Amersfoort op loopafstand van mijn werkplek. Heb ik nog wel voor deze middag vrij genomen om eens echte wielrenners aan het werk te zien. En dan dit weer! In mijn rugzak zit een korte broek met pullover en sandalen. Heb ik die nu voor niets meegesleept op mijn rug?  Nou ja, straks Ad van het station afhalen en samen zullen we ons vast wel vermaken.

Uit de verhalen op mijn werk hoor ik dat bij de grote massa totaal niet bekend is wat de Eneco Tour precies is. Ja, vandaag is bijna heel de binnenstad van Amersfoort afgesloten. Dat is niet prettig, werknemers die te laat op hun werk komen, afspraken kunnen niet worden nagekomen omdat mensen vast zitten op de A28 en de parkeergarage is moeilijk tot helemaal niet te bereiken.

Laatst aangepast (vrijdag 11 december 2009 12:14)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
De nieuwe website vind ik