Verslag

De nabrander

Er hebben toch wel enige dingen plaats gevonden die niet meer in het juiste kader zijn te plaatsen. En verder heeft er natuurlijk ook nog de erkenning van Guinness plaats gevonden, de officiële overdracht van het geld aan Spieren voor Spieren en uitwerking van de acties plaats gevonden.

Laatst aangepast (zaterdag 20 oktober 2012 17:32)

Lees meer...

 

Mijn verslag

Mijn verslag over de wereldrecordpoging dateert natuurlijk vanaf een veel eerdere datum. Al in september 2008 ontsproot bij mij het idee om dit te gaan doen.
Ik was als adviseur betrokken bij een werkgroep van Achmea managers die voor een goed doel, in dit geval zwerfjongeren in Nederland, een project op wilden zetten om geld bijeen te vergaren (fietsen)
Hierbij kwam ook een verhaal naar voren, dat ik al kende, van iemand die in Moergestel 10.000 km. aan één stuk had gefietst. Daar sprak men nog steeds over!

Laatst aangepast (zaterdag 20 oktober 2012 17:31)

Lees meer...

 

Verslag recordpoging door Ad

Dit verslag is vanaf dag 1, de start, opgetekend door Ad Huizer en op mijn site geplaatst. Eenvoudig was dit niet want Ad kon niet elke dag aanwezig zijn vanwege zijn werkzaamheden. Maar was wel in het weekend en op woensdag in Nunspeet. En dan te bedenken dat hij elke dag dan vanaf IJsselstein moet komen. In Nunspeet het nodige over de hele dag noteren en 's avonds thuis nog een artikel schrijven voor op de site. (het was trouwens niet zijn enige werk voor de recordpoging) Dat hier behoefte aan was bleek al gauw want het bezoek aan de site liep snel op. Om tegen het einde van de recordpoging ruim 1300 bezoekers per dag te trekken. Hieronder de weergave van Ad's pennenvrucht!

Laatst aangepast (donderdag 08 juli 2010 10:11)

Lees meer...