De nabrander

Er hebben toch wel enige dingen plaats gevonden die niet meer in het juiste kader zijn te plaatsen. En verder heeft er natuurlijk ook nog de erkenning van Guinness plaats gevonden, de officiële overdracht van het geld aan Spieren voor Spieren en uitwerking van de acties plaats gevonden.

Wat ik niet heb meegenomen in Mijn Verhaal is het bezoek van Robin Pol. De zoon van een collega van mij. Het grappige aan deze ontmoeting is dat ik dit niet wist en verrast mijn  collega zag staan. Kort tevoren had ik haar nog geïnterviewd voor ons personeelsblad en daarbij aan de weet gekomen dat zij in middels een cursus Ambtenaar van de Burgelijke Stand had afgerond.

 

dsc_8030 pol klein

Duidelijk is hier te zien dat ik al niet helemaal fris meer oog. Trouwens een leuk geprek met Robin, die het geweldig vindt dat er voor de Stichting Spieren voor Spieren een dergelijk evenement georganiseerd wordt. Zijn vader zorgt voor extra sponsorgeld bij een in Ermelo georganiseerde spinningmarathon. Waarbij de opbrengst ook weer is bedoeld voor Spieren voor Spieren.
 

Laatst aangepast (zaterdag 20 oktober 2012 17:32)