Update na barre tocht door Rocky Mountains

 

Joop heeft zijn teleurstelling over het niet voltooien van de Rocky Mountains verwerkt. Het blijkt, dat er heel veel opgevers zijn. Hierna een update.

Hallo allemaal, Nog even een berichtje voordat wij morgen weer verder trekken. Het is bij de tocht bar en boos geweest. Gistermiddag heeft men overwogen om de tocht stil te leggen omdat door de zware regenval de rivier bij Westwold over de weg stroomde. Gisteravond zijn pas nummer twee en drie gearriveerd om kwart voor zeven. Nu op dit moment zijn er ongeveer 27 gearriveerden en het laatste bericht is dat er zo'n 50 uitvallers zijn. Ongekend hoog.


Het is inmiddels weer lekker warm weer, zonnig tenminste hier in Kamloops. Maar aan de andere kant van de Rockys was het gisteren nog verschrikkelijk slecht weer. Vanmiddag gaan we nog naar de afterparty. Hopelijk kunnen we daarna weg wanneer onze bagage allemaal terugbezorgd is in Kamloops. Ik had een rugzak met droge spullen in Blue Water staan. Die is niet gebruikt maar moet nog wel door de organisatie terug naar Kamloops gebracht worden. Mijn fiets heb ik inmiddels al weer terug. We hebben gelezen dat het inmiddels in Nederland ook warm weer is.
De groeten allemaal nog uit Canada en tot ziens

Ada en Joop

Laatst aangepast (donderdag 26 juli 2012 20:40)