Toch maar weer los

Zoals zo vaak gehoord, het bloed kruipt ......

Dat geldt voor mij zeker. De laatste jaren zo vaak gedacht om nu maar eens te stoppen met die lange tochten. Vorig jaar een alternatief gezocht in het lange afstand fietsen en gedacht het gevonden te hebben. In zekere zin is dat ook zo want het trekken met de fiets is mij bijzonder goed bevallen en daar wil ik dit jaar zeker een vervolg aan geven. Maar wat nu dit jaar de de tocht die ik vorig wilde fietsen en toen niet doorging, alsnog wordt georganiseerd. Dan begint het dus te kriebelen.

Ik ben blij dat ik mij op tijd heb kunnen opgeven en nu tot het selecte gezelschap van 45 deelnemers behoor die in september het wereldrandonneursbrevet Merselo-Verona gaan fietsen.

Een mooie rit lijkt mij gezien de omgeving waar wij doorheen komen. Twee weken geleden heb ik al een klein stukje van de route kunnen  proeven toen ik voor een 'klein' trainingskamp langs de Rijn heb gefietst. Met één dag mooi weer was dit fantastisch om daar te fietsen.

Daarnaast ben ik voornemens om na deze rit ook het alternatief te gaan fietsen. Dat wil zeggen met de fiets en aanhanger terug. Als het weer het toelaat zo veel mgelijk kamperen en wanneer het weer kan in de vrije natuur. Prachtig.

Misschien kan ik met deze nieuwe uitdaging ook de ambitie weer opbrengen om van de voorbereiding en de rit weer zo veel mogelijk aan de site toe te vertrouwen.

Voor info over de rit Merselo-Verona zie .http://merselo2verona.wordpress.com/


 

Laatst aangepast (donderdag 27 maart 2014 06:35)