HIER IS 'T IE DAN!

Vaste bezoekers maar ook de onregelmatige bezoeker hebben de laatste weken kunnen constateren dat mijn site voor een tijdje off line was. De reden heb ik in het gastenboek aangegeven, dus dat kan ik nu wel achterwege laten.

Maar ik ben er trots op dat aan de vooravond van Kerstmis we de nieuwe site online hebben kunnen zetten. We, dat is hoofdzakelijk Raymond van der Jagt die de site in elkaar heeft gezet en nu nog wat onderdelen, zoals hij dit noemt, aan het 'fine tunen' is.

Toch maar vast online omdat niet alles van de oude site in één keer kan worden overgezet en daardoor deze site weer mondjesmaat gevoed moet worden met de oude artikelen.

Nu kan er in ieder geval wel al het nieuws dat voorhanden is publiekelijk worden gemaakt en dat is al weer heel wat. Want er staat in 2010 toch ook al weer het nodige te gebeuren.

Zelf heb ik al wat sportieve doelen gesteld, waarover later meer, maar ook het wereldrecord wacht nog op erkenning. Dat weerhoudt de echte liefhebber niet om dit in 2010 te gaan aanvallen. Ik ben bij het project dat naar alle waarschijnlijkheid in Drenthe zal plaats vinden als adviseur betrokken. Daardoor kan men op deze site van alles op de hoogte worden gehouden, maar er zal zeker ook een site verschijnen die de info rechtstreeks brengt. Dat zal hier zeker worden vermeld.

Al met al genoeg reden om de site weer regelmatig te raadplegen.

En wil je eens een clinic of fietstocht voor je bedrijf, collega's, vereniging organiseren, neem dan contact op.  Er zijn legio mogelijkheden om dit tot een succes te maken.

Laatst aangepast (maandag 28 december 2009 15:57)