31 - BBQ en conditie

Op uitnodiging van (ex)-verzorgster Loes hebben een aantal teamleden op zaterdag 15 augustus de reis naar Geerdijk ondernomen voor een gezellig samenzijn met BBQ. Nu getuigt dat (ex) niet van veel respect voor Loes, dus het is haar vergeven dat zij door haar knieblessure deze keer niet als verzorgster kon opereren maar als toeschouwer aanwezig was. En of zij nu wel of niet als verzorgster dienst doet, ze hoort er gewoon bij.
Wanneer je tijdens Le Tour Direct de vaste verzorgster bent, en dat tijdens Alpe d'HuZes nog eens dunnetjes overdoet dan heb je wel dat speciale plekje.

Loes wilde wat terugdoen voor de prestatie die we met zijn allen in Nunspeet hebben neergezet. Helaas konden niet allen die waren uitgenodigd, maar deze groep heeft ook heerlijk kunnen bijkletsen. Plus ook nog eens lekker kunnen smikkelen.

Dat laatste lukt mij deze dagen zeker nog wel. Het is een feest om lekker te eten, veel te eten en dan op de weegschaal te staan om tot de ontdekking te komen dat je nog niet bent aangekomen. Voor de start van de recordpoging woog ik 66 kilo. Tijdens zat ik op gegeven moment rond de 62 kilo. Maar nu al weer ruim een maand later zit ik nog steeds rond de 66 kilo.

Voordat wij 's middags naar Geerdijk (Vroomshoop) gingen met de auto, hebben we nog een rit met de groep van De Volharding gefietst. Het was voor mij bij tijd en wijle buffelen. Gelukkig niet voor mij alleen. Maar na afloop van de rit (150 km.) had ik een voldaan gevoel. Niet echt er vanaf gereden en bij de beklimmingen van o.a. de Amerongense Berg kon ik het ook redelijk bijbenen.
Vanaf dit moment kan ik met een gerust hart weer de fiets ter hand nemen. De conditie heeft niet te veel geleden, de zin is er weer. NuĀ  nog wat mooie dagen.

De BBQ heeft ook geen nadelige gevolgen op mijn gewicht gehad. Toch is het feest afgelopen. Na de afgelopen week merk ik dat ik toch niet alles meer verbrand. Nu sta ik voor een dilemma, meer fietsen of minder eten!

De deelnemers aan de BBQ

Laatst aangepast (vrijdag 11 december 2009 12:14)