01 Een nieuw begin!

01     Een nieuw begin!

In alle opzichten wordt 2010 een nieuw begin!
Raymond van der Jagt heeft voor een mooie site gezorgd. Aan mij om voor de nodige content te zorgen en een nieuw begin met deze site te maken.
Na het wereldrecord van vorig seizoen had ik het voornemen om te stoppen, doch de wielermacrobe stak alras zijn kop weer op. Voor het komend seizoen staan er zo al weer een drietal uitdagende evenementen op het programma. Daarnaast de nodige brevetten om goed in vorm te komen. Maar deze zijn ook nodig om voor 2011 startgelegenheid te krijgen bij Parijs-Brest-Parijs.

Grote verandering zal zeker ook zijn 1 april wanneer ik officieel met de VUT ga (geen grap). Door al mijn vrije dagen hoop ik al op 18 februari afscheid van mijn collega's te nemen. Ook dit zal een nieuw hoofdstuk in mijn bestaan worden. De laatste jaren altijd om vier uur uit bed en dan om vijf uur op de fiets naar het werk. Zo een mooi vast patroon in mijn training. Alle dagen minstens honderd kilometer.
Het zal vast wennen zijn om weer deze regelmaat terug te vinden. Maar ik heb er zin in. Veel plannen, dus als het even meezit zal ik mij zeker niet vervelen. In Drenthe gaat Benjamin de Bruin proberen mijn wereldrecord te verbeteren. Daar zal ik zeker af en toe gaan kijken en wellicht ook enkele rondjes meefietsen.

Inmiddels heb ik ook het fotograferen ontdekt. Ik hoop nu wat meer tijd te vinden om onderweg te stoppen wanneer ik weer iets moois zie dat ik eigenlijk best op de foto wil zetten. In het verleden gunde ik mij  de rust niet om even te stoppen. Daarnaast wanneer ik wel de tijd neem dan kom ik gerust thuis met zestig geschoten foto's en weinig kilometers op de teller. Afgelopen seizoen heb ik nogal eens in de Achterhoek gereden en daar veel mooie plekjes gezien. Die wil ik zeker nog eens op de gevoelige plaat leggen. Voor de koffie kan ik dan altijd nog even over de grens trekken en bij thuiskomst dan vertellen dat ik in Duitsland ben geweest. Dan lijkt het net of ik toch veel kilometers heb gemaakt!

Op naar alle nieuwigheden!
Op oudjaarsdag hoorde ik van een collega fietser "Een dag niet gefietst, een dag niet geleefd". Een spreuk waarin ik mij wel kan vinden, maar ik ga toch liever voor 'Een dag niet gelachen, een dag niet geleefd!"

 

 

 

 

Laatst aangepast (zaterdag 09 januari 2010 19:33)