Aanmelden als vrijwilliger

alt

Wil je van 13 juni tot en met 4 juli meehelpen om de wereldrecordpoging en het geld inzamelen voor de stichting Spieren voor Spieren tot een groot succes te maken, geef je dan op.

Twee doelen!

Zowel het sportieve als het sociale doel kunnen niet worden gerealiseerd zonder veel hulp. Wordt het eerste gedeelte een succes dan wordt er publiciteit gegenereerd welke zich hopelijk vertaald in een hoge opbrengst voor de stichting Spieren voor Spieren.

Voor het sportieve doel is veel hulp nodig. Om een record te realiseren dient alles goed op rolletjes te lopen. De planning is om de recordpoging in drie weken te voltooien. Drie weken is een grote aanslag op vrije tijd. Daarom geldt hier 'vele handen maken veilig fietsen'. Het is niet de bedoeling dat je je opgeeft voor de volle drie weken. Al wordt dat uiteraard wel toegejuicht. Maar elk moment van beschikbare tijd die je wilt geven aan dit sportieve en sociale doel wordt welkom geheten.

Om het fietsen in gezonde en veilige banen te leiden wordt er gevraagd; chauffeurs voor de volgbus, mecaniciens om direct hulp bij pech te kunnen bieden, sportmasseurs voor het afvoeren van de afvalstoffen en bemanning voor het Transferium. Deze laatste houden de stand bij, de website, ontvangst, sponsoruitingen, voeding klaar maken, etc.
Voor al deze onderdelen zijn coördinatoren die hun onderdeel in goede banen leiden. Geef je bij hen op, geef door welke tijd je graag bij dit evenement wilt helpen en zij maken dan een rooster waarop de invulling van de functies wordt aangegeven.

Vul bijgesloten formulier in en stuur dit aan de coördinator voor de betreffende functie. Voor meerdere functies opgeven kan natuurlijk ook altijd.

In ieder geval al heel hartelijk bedankt!

Joop

Laatst aangepast (woensdag 31 juli 2013 08:56)