Sponsorplein

Hoofdsponsoren :

 

alt
De Jong & Laan is een zelfstandige, krachtige, ambitieuze accountantsorganisatie. Onze accountants, belastingadviseurs en adviseurs in personeel & salaris, corporate finance en bedrijfsadvies gaan graag met u in gesprek. Wij zijn actief in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Met 850 medewerkers vanuit 30 kantoren adviseren wij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de non-profitsector en de agrarische sector.

 

Agis Zorgverzekeringen Agis. De zorgverbeteraar MAiB-inschrijven

De beste zorg binnen bereik hebben, dat geeft
een gerust gevoel. Of u nu veel of weinig
gebruik maakt van de zorg. Met Agis is zorg goed geregeld voor u

 

Platina :

Rabobank logo

Rabobank Noordwest-Veluwe

Welkom bij Rabobank Noordwest-Veluwe

Rabobank Noordwest-Veluwe beschikt over 7 vestigingen: in Doornspijk, Elburg, Elspeet, 't Harde, Hierden, Oldebroek en Nunspeet. Hier kunt u binnenlopen met al uw vragen over uw dagelijkse bankzaken. Ook kunt u op afspraak langskomen voor een advies op maat. Maak een afspraak via (0341) 27 12 11.

 

Goud:

alt

Spronk Infra B.V.
Wegenbouw
Tel. 0525 - 632013
Bezoekadres
Bovenheigraaf 42
8095 PC 't Loo Oldebroek

 

 

Zilver:

alt Vredestein, een bedrijf om trots op te zijn
Een bijzonder bedrijf, met een sterke combinatie van onafhankelijkheid, marktgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit. Wij zijn een marketing gerichte organisatie, vandaar dat bij ons geldt: wij verkopen geen banden, wij verkopen Vredestein. Van ontwikkeling tot productie en van het vermarkten tot logistiek, Vredestein beheerst alle bedrijfsprocessen zelf. De strategie van Vredestein is een belangrijke pijler onder het succes: het creëren van topkwaliteit banden voor een betaalbare, marktconforme prijs.

 

alt
As independent Swiss company, we develop and produce high quality sport food. Our raw materials and their manufacturing are subject to the strictest quality requirements. Our interest in latest discoveries, our high innovation degree and our strong market operational presence, make us the swiss branch leader.
Our very wide products assortment covers optimally the needs of various kinds of sport – from fitness sport, over body building and up to competition oriented high performance sports. Every year, we are part of over 100 major sport events as official caterer.
Divided in 3 colours representing each a specific field of application (power/constitution, energy and fit & well) our modern layouts and their clear pictograms inform the sportsmen and sportswomen when and how a product should be used.

alt René Dekker Verhuur B.V.
Marconiweg 22A
8071 RA NUNSPEET
Voor u is het van belang dat u op het juiste moment over de/het juiste bouwmachine / bouwmaterieel kunt beschikken. Huren kan vanuit 3 vestigingen, Nunspeet - Harderwijk - Nijkerk. Daarnaast kunnen wij als u bij ons komt huren het bouwmaterieel op elke plaats afleveren en indien gewenst monteren / demonteren. Alle bouwmachines en gereedschappen worden na elke verhuring gecontroleerd, het nodige onderhoud gepleegd en schoon opgeleverd.

alt Van Werven is een dynamisch, innovatief en marktgericht familiebedrijf. In ruim zestig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een groot speler op de markt van grondverzet, recycling, biomassa en transport.

Van Werven beschikt over een zeer uitgebreid en veelzijdig geoutilleerd machinepark en meerdere bedrijfsvestigingen in Gelderland, Overijssel en Flevoland met ieder hun eigen kernactiviteit. Samen met ruim tweehonderdvijftig eigen medewerkers bouwt Van Werven aan een duurzame toekomst. De kracht van het bedrijf ligt in het feit dat de verschillende bedrijfstakken elkaar aanvullen en versterken. Dankzij deze synergie kan Van Werven efficiënter werken en een hoger rendement behalen. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. Daarom zijn alle bedrijven die onder de Van Werven Holding vallen VCA* of VCA** gecertificeerd en hebben de meeste ook het ISO 9001 certificaat. Van Werven Holding BV wil zich de komende jaren richten op een duurzame uitbreiding en verdieping van haar activiteiten met aandacht voor mens en techniek. Om zo de ideale partner voor alle opdrachtgevers te zijn.

 

alt MSP is het adres voor al uw licht, geluid en beeld. Of het nu gaat om huren of kopen, MSP heeft de mensen met de juiste ervaring voor het beste advies.

M-S-P is inzetbaar voor de meest uiteenlopende licht-, geluid-, en beeld applicaties. Een uitlichting met of zonder geluidsversterking voor een band, drive-in show, concert of uitvoering, steeds vinden wij een passend concept.

Voor alle projecten geldt dat wij u vooraf van deskundig advies voorzien. Wij denken niet in Watts met gigantische vermogens. Om u een passende installatie te bieden zijn andere factoren veel belangrijker dan u onnodig op hoge kosten te trakteren.

altRent an Army Tent BV Vlijtseweg 166-2  7317 AK Apeldoorn
Een compleet verzorgde barbecue, een thema-feest, een kamp voor alle leeftijden, een chique diner met vrienden, familie of zakenrelaties, of gewoon een gezellige borrel? Voor een originele accommodatie en aankleding van uw evenement kunt u terecht bij Rent an Army Tent.

 

 

 

Brons:

 

alt BC 2006 MHR; Topline Wireless - Kabellose Bike Computer mit einer 100% digitalen und codierten Funkübertragung
ohne Datenverlust.

 

alt KMC (KUEI-MENG Chain Ind. Co., Ltd.) werd in 1977 opgericht in Tainan, Taiwan door Charles Wu en Nick Wu.
In de jaren tachtig werd de strategische beslissing genomen om zich te concentreren op het produceren van fietskettingen om ten volle gebruik te maken van de sterk groeiende fietsindustrie. In minder dan tien jaar groeide KMC uit tot de grootste fabrikant van fietskettingen ter wereld. Vervolgens nam het bedrijf de beslissing om zich toe te leggen op andere deelmarkten en het productenaanbod uit te breiden tot motorfietskettingen, industriële kettingen en distributiekettingen voor auto’s’.

alt Selle Italia sponsort maar liefst acht ProTour-ploegen. Deze teams worden voorzien van de kenmerkende wit-rode Team Edition zadels. Maar ook de alledaagse consument kan hier tegenwoordig van profiteren. Naast de drie al bestaande modellen (Thoork TE, Flite TE en SLR gel flow TE) brengt Selle Italia in 2009 nog eens twee modellen op de markt voor de consument: de SLR Team Edition (150 gram, met carbon rail) en de Max Flite Team Edition (290 gram).

Laatst aangepast (woensdag 31 juli 2013 08:30)