Ad's hoekje

Laurent Fignon en Jean Nelissen

Of het de tijd van het jaar is weet ik niet, maar ineens vallen grote sporticonen om. Eerst Anton Geesink, nu zijn er weer 2 grote mannen overleden. Op het gevaar af dat het een soort "in memoriam" rubriek gaat worden sta ik toch even stil bij deze droeve gebeurtenissen.

Laatst aangepast (woensdag 01 september 2010 19:41)

Lees meer...

 

Ge(e)sink

Gisteren werd ik opgeschrikt door het voor mij onverwachte overlijden van Anton Geesink. Aangezien ik de judoreus ooit in levende lijve ontmoet heb leek me dit een gepast moment om een column aan hem te wijden. "Wat heeft dat met wielrennen te maken?" vraagt u zich af. 

Wel, dat zal ik u duidelijk maken.

Laatst aangepast (zaterdag 28 augustus 2010 12:27)

Lees meer...

 

Wielervrouwen Nederland: wereldtop!

Bij de wielrennende mannen wil de doorbraak naar de wielerwereldtop nog niet helemaal lukken, al is Robert Gesink er bijna en is ook Bauke Mollema op de goede weg.

Laatst aangepast (maandag 23 augustus 2010 06:37)

Lees meer...

 

Tour is halverwege: evaluatie

 

De Tour de France is nu halverwege. Tijd voor een tussentijdse evaluatie. Vanuit mijn gezichtspunten, best mogelijk dat u het anders ervaart!

Laatst aangepast (zaterdag 17 juli 2010 11:34)

Lees meer...

 

Valverde, motor en Giro

 

Na een betrekkelijk lange radiostilte eindelijk weer eens een pennenvrucht van mij. Het is geen verrassing dat deze column gaat over de 3 belangrijkste wielergebeurtenissen van de afgelopen weken: de schorsing van Alejandro Valverde, het vermeende motortje van Fabian Cancellara en de fameuze Giro d'Italia 2010.

Laatst aangepast (woensdag 02 juni 2010 17:09)

Lees meer...

 
Meer artikelen...