Ad's hoekje

Klassiekers

Net na Parijs-Roubaix en voor de Amstel Gold Race is het een mooi moment om een tussenanalyse te maken over het klassieke wielerseizoen tot dusverre. Op zich lijken we snel klaar te zijn, er zijn slechts 2 echte uitblinkers: Fabian Cancellara en Tom Boonen

Laatst aangepast (donderdag 15 april 2010 17:42)

Lees meer...

 

Succesvolle Nederlanders?

De afgelopen weken stonden in het teken van de voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen. In België zijn mooie koersen verreden als Dwars door Vlaanderen, de E3 Prijs Vlaanderen en Gent-Wevelgem. Momenteel rijdt het kasseilievende deel van het wielerpeloton de Driedaagse van de Panne. Allemaal in voorbereiding op Vlaanderens Mooiste, die op 1e Paasdag wordt verreden.

Laatst aangepast (donderdag 01 april 2010 13:17)

Lees meer...

 

Rit naar de zon?

 

Zondag 7 maart begint de koers, zondag 14 maart eindigt deze. De prestigieuze etappekoers Parijs-Nice, ofwel de rit naar de zon.

Laatst aangepast (maandag 15 maart 2010 17:35)

Lees meer...

 

Openingsweekend

 

Het wielerseizoen is in januari al begonnen, maar voor mij en veel andere wielerliefhebbers begint het wielerseizoen pas echt in België, met het tweeluik Omloop van het Nieuwsblad/Kuurne-Brussel-Kuurne.

Laatst aangepast (maandag 01 maart 2010 20:01)

Lees meer...

 

Boonen's Mol in Qatar

Sinds 2002 staat de wielerronde van Qatar op de internationale wieleragenda. Vanaf 2006 overheerst Tom Boonen met zijn team Quick Step deze wielerronde tussen zand en kamelen.

Laatst aangepast (zaterdag 13 februari 2010 09:35)

Lees meer...

 
Meer artikelen...