Ad's hoekje

(N)ijs in Tabor

Winter 2005. 's Werelds beste veldrijder, Sven Nijs, wordt wereldkampioen cyclocross. Voor de eerste keer en volgens kenners niet voor de laatste keer.                                                                                                      

Herfst 2005. Joop van Beek keert terug van een succesvol plezierritje door Frankrijk van 4000 kilometer en wordt na afloop van de Shimanoveldrit in Harderwijk gehuldigd, samen met de winnaar van die veldrit. Inderdaad, samen met Sven Nijs

Laatst aangepast (donderdag 04 februari 2010 19:09)

Lees meer...

 

Wielerseizoen geopend?

Voor de gemiddelde wielerliefhebber begint het wielerseizoen 28 februari. In België, met de Omloop van het Nieuwsblad, voorheen befaamd als Omloop Het Volk. Kille kasseien, windvlagen, regen, natte sneeuw, modder en taaie Vlaamse beklimmingen doen dan het wielerhart sneller kloppen. Het voorgerecht van de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix smaakt altijd uitstekend.

Laatst aangepast (donderdag 28 januari 2010 21:53)

Lees meer...

 

Sportman van het jaar 2009

Joop lanceert vlak voor de kerstkalkoen het lumineuze plan om de schrijver van de dagelijkse verslagen tijdens zijn 10.000 kilometer lange wereldrecordtocht een eigen columnhoekje op deze verfrissende site te geven. Wel, dat idee heb ik innig omarmd. Hopelijk doen jullie dat ook, het mag ook iets minder innig natuurlijk.

Wat kunnen jullie van mij verwachten? Wel, alles wat wielergerelateerd in mij opkomt en met jullie wil delen. Dat zal met een vleugje humor zijn, soms met wat prikkelende teksten (het blijft een column, nietwaar?) maar altijd met respect naar anderen toe.

Laatst aangepast (zaterdag 16 januari 2010 14:12)

Lees meer...

 

Ad's Hoekje

Ad's Hoekje

Laatst aangepast (zaterdag 26 december 2009 21:29)