Column

11 Analytici

Ook zo genoten van topsport bij de Olympische Spelen? Veertien dagen waarin triomf en dramatiek weer hand in hand gaan en een ieder zich of overwinnaar waant en bij verlies schuldigen aanwijst! Maar het hoogtepunt van de O.S. zijn toch Mart Smeets en zijn secondanten.

Laatst aangepast (zondag 28 februari 2010 16:49)

Lees meer...

 

10 GWR

Guinness World Record!

Afgelopen dinsdag kwamen wij na een dagje Volendam en de kust, met onze Maleisische gast, thuis om vergast te worden op een grote stevige enveloppe met de stempelafdruk van NewYork er op. Het zal toch niet!

 

Laatst aangepast (zondag 28 februari 2010 16:49)

Lees meer...

 

09 Sterk!!

Hoewel zelf geen fanatiek schaatser, daar kon de afgelopen clinic, hoe gezellig deze ook was, niets aan veranderen. Toch heb ik de afgelopen week van het schaatsen genoten en ik hoop ook de komende dit week nog meer te doen. Te beginnen met de komende 5000 mtr.. Maar voorbije woensdag stond in het teken van Maria Sterk!

 

Laatst aangepast (zondag 28 februari 2010 16:48)

Lees meer...

 

08 Lentegevoel

Heb je dat gevoel ook wel eens? Het gevoel dat de lente in de lucht zit! Afgelopen woensdag overkwam mij dat. 's Ochtends was ik nog met de trein naar het werk gegaan. Maar hoe langer de dag duurde en ik naar buiten keek, hoe meer mij het gevoel bekroop dat de lente in aantocht is.

Laatst aangepast (zondag 28 februari 2010 16:47)

Lees meer...

 
Meer artikelen...